Създаване на НАО
top of page

Създаване на НАО

Божана Чакърова

6.03.2023 г.

"Здравейте ,Колеги! Време е за нещо Ново! Време е за Нови Възможности! Време е за Обединение на бранша!..."

"Здравейте ,Колеги! Време е за нещо Ново! Време е за Нови Възможности! Време е за Обединение на бранша! Може би е стигнала новината до някои от Вас, а други сега ще го разберат.Имам честта и привилегията да обявя създаването на нова Асоциация! Нейното име е "НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ НА ОПТИКИТЕ - НАО".Всяка оптика и всеки очен специалист е повече от добре дошъл . Пълни сме с енергия, желание и хъс да променим настоящето и да градим бъдещето. Обичаме професиите си, обичаме България и искаме да работим тук, и тук да отглеждаме, и възпитаваме децата си. А това може да го постигнем с истинско обединение, с възможност за достойни приходи и условия на работа. От сега заявяваме, че ще търсим колаборация, диолог и разбирателство с настоящите действащи организации, и дай Боже обединение някой ден. Има много какво да се каже за нашите цели и проекти, както и защо решихме да направим нова Асоциация, затова Ви каним да ни чуете и видите, да питате и да участвате активно в изграждането на общото ни бъдеще - в България! На 21.04.23 -23.04.23г. в гр. Асеновград- хотел “Сани” ще бъде официалният старт на НАО! Стартираме с Първи Конгрес на Националната Асоциация на Оптиките. Очаквайте подробности за програмата и записването съвсем скоро!"
"Вдигаме завесата и хвърляме светлина" на част от организацията на НАО, а именно това ,че ще имаме Експертен съвет! Бихме искали да благодарим на всички колеги, които приеха поканата ни да помагат и съдействат активно в изграждането на бранша!

Първи Експертен съвет на НАО:

1. Лиляна Станкова

2. Димитър Христов

3. Антон Фърладжов


"Това е само част от състава на съвета, останалата част ще съобщим на Конгреса.Нека заедно градим бъдещето си! Очакваме Ви с нетърпение на Първи Национален Конгрес на НАО в гр. Асеновград."

Можете да ни последвате на нашата страница във фейсбук: https://www.facebook.com/naobg.bg





bottom of page