Проведе се Първият конгрес на НАО
top of page

Проведе се Първият конгрес на НАО

УС на НАО

13.05.2023 г.

Първият конгрес на Националната асоциация на оптиките вече отмина!

Здравейте, колеги!


Първият конгрес на Националната асоциация на оптиките вече отмина! Още сме под влияние на емоциите и плановете за това как да осъществим всички предложения, които бяха поставени на кръглата маса.


Благодарим ви, колеги! Благодарим за голямата подкрепа и присъствието на всеки един от вас! Благодарим за съдържателните дискусии и високите оценки за организацията на събитието! Благодарим за новите идеи и за градивните критики най-вече! Благодарим на всички, които се включиха със своята безрезервна помощ в името на по-доброто бъдеще за всеки в бранша!


Благодарим и на всички наши партньори, взели участие в Конгреса - Maska Lens, Adellens Bulgaria, LeomaVision, Essilor Bulgaria, ЮВИ Юнайтед Вижън, CMI Контактни лещи, Iruna Optic Ltd, Eyeoptic, Ленсоптикал, ТС Тангра - първите стъпки винаги са трудни и вие бяхте важна част от тях!


Много емоции, много поздравления, много нови начинания, нямаше как и без организационни проблеми, но важно е да се учим от грешките си и да не се срамуваме да говорим за тях, а те да бъдат наш стимул за усъвършенстване! Вдъхновяващо е, че това е само началото и най-доброто предстои!


Всички, които присъстваха на Конгреса, вече са запознати с голяма част от целите на НАО.

Проект "Подкрепа" съвсем скоро ще стартира и ще очакваме обратна връзка от вас, като ви приветстваме да споделите вашите мнения и предложения по темата.

В НАО вече са регистрирани 57 членове и това е резултат, постигнат само за три месеца! Конгресът беше посетен от над 150 човека, от които 100 очни специалисти! Гордеем се, че се справихме с тази непосилна за мнозина задача - само за 3 месеца да създадем Асоциацията и да организираме Конгреса. Стартирането на подобен амбициозен проект беше огромно предизвикателство за членовете на УС и учредителите на НАО!


Всички, записали се за работните ни групи, скоро ще получат обаждане за стартиране на работа по бъдещите проекти на Асоциацията!


Конгресът беше посетен и от делегати от Български съюз на оптометристите и Национална Асоциация На Българските Оптометристи и Оптици - НАБОО. Благодарим на колегите и се надяваме съвсем скоро да стартираме проекти заедно!


Очаквайте скоро още новини от нас!

bottom of page