Новият брой на единственото българско списание за оптика и оптометрия – VisionCare Expert
top of page

Новият брой на единственото българско списание за оптика и оптометрия – VisionCare Expert

Ризо Ризов

15.04.2023 г.

Очакват Ви 130 страници полезна и интересна информация за всеки професионалист!

Здравейте, колеги!


Ето, че дойде време и за новия брой на единственото българско списание за оптика и оптометрия - VisionCare Expert! Очакват Ви 130 стр. полезна и интересна информация за всеки професионалист!


Тази година имаме честта да ни гостуват не един, а двама редактори! Благодаря на проф. Пашов и доц. дфзн Балушев, че приеха поканата за участие и заедно съставихме един добре оформен и съдържателен брой! В него ще намерите водещата тема на броя - лещи с оптимална форма, освен това нямаше как да не ви представим различните прочити на няколко автори относно злободневния въпрос за прогреса на миопията; ще разберете как да изберете коридор при прогресивни лещи; ще влезете в дълбочина относно същността на централния серозен хориоретинит; ще се запознаете детайлно с терапевтичните филтърни очила и ще разберете какви са модните тенденции за 2023 г. и това са само малка част от интересните теми, които Ви очакват!


Не мога да не благодаря отново на всички наши партньори, подкрепили идеята в България да имаме професионално списание, макар и издавано веднъж в годината, добре е да го има!

Благодаря на всички автори, целия екип и на вас читателите за това, че ни пишете и насърчавате да продължаваме и чакате с нетърпение новото издание!


Ще представим новия брой на Конгреса на НАО на 21.04.23г. в Асеновград. Всеки, който желае да получи своето копие, може да ни пише на лично съобщение на мен или в страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/visioncare.expert или да ни се обади на тел. номер 0882 50 50 25.


На всички пожелавам Светъл Великден!

bottom of page